Σοβαρευτείτε!

Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε του πρωταθλήματος τόσο αυξάνει η ένταση και η πίεση. Κάθε αποτέλεσμα πλέον είναι άκρως καθοριστικό καθώς δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια να καλυφθούν σε επόμενα ματς οι όποιες "γκέλες". Η πίεση και η ένταση φέρνει φωνές, οι φωνές φέρνουν... μπάχαλο σε μία διοργάνωση όπου τα θεμέλιά της είναι σαθρά!

Αυτή η πίεση περνάει -είτε άμεσα, είτε έμμεσα μέσω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας- και στους διαιτητές με αποτέλεσμα τα διαιτητικά χάλια της 28ης αγωνιστικής. Μαντάρα τα έκανε η διαιτησία στην Τούμπα, στην Λεωφόρο, στην Ριζούπολη (2 άκυρα γκολ!!!), στην Λιβαδειά.

Φωνάζει ο Ολυμπιακός, φωνάζει ο ΠΑΟΚ, φωνάζει ο Παναθηναϊκός, φωνάζει ο Εργοτέλης, φωνάζει ο Παναιτωλικός. Χάβρα των Ιουδαίων η super league. Και το ερώτημα για το αν οι διαιτησίες είναι αυτές που είναι από... φυσικού τους ή από... παραγγελία παραμένει αναπάντητο! Το ίδιο έργο κάθε χρονιά. Κύριοι διοικούντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν βαρεθήκατε; Τόσο υψηλό είναι το μεροκάματο;

5 σχόλια:

  1. Την θυμάσαι την ατάκα του Καλογήρου "πολλά τα λεφτά Άρη"; Αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυμάμαι και μία άλλη που την είπε αυτός στον οποίο είπε την ατάκα ο Καλογήρου (Κούρκουλος): "όχι άλλο κάρβουνο"!!!

      Διαγραφή
  2. Άμα αδειάσει το βαζάκι με το μέλι, τότε μπορεί και να "σοβαρευθούν". Έλα που δεν αδειάζει όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αδειάζει (ακόμη, γιατί κάποια στιγμή...) αλλά κάποιος πρέπει να τους το αρπάξει από το χέρι τους (το βαζάκι ντε)!

      Διαγραφή
  3. Μ' αρέσει που τους ζήτησες να σοβαρευτούν. Την είδα την σοβαρότητα στη Βέροια και στο Καραϊσκάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι ψάχνεις;