Περί της αποστολής της Εθνικής

Την αποστολή για το μουντιάλ της Βραζιλίας ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος προ ημερών και (όπως ήταν αναμενόμενο) δεν έλειψαν τα σχόλια για τις επιλογές του Πορτογάλου προπονητή.

Αν ορθά "κόπηκαν" αυτοί που "κόπηκαν" από την προεπιλογή (Τζόρβας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Καράμπελας, Φορτούνης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Καρέλης, Αθανασιάδης), αν έπρεπε να πάει Βραζιλία ο Μήτρογλου που έχει να κάνει καλό παιχνίδι από... πέρυσι, αν έπρεπε να είναι στην αποστολή οι Σιόβας, Αβραάμ, Αθανασιάδης, αν σωστά κλήθηκαν ο Τζαβέλλας και ο Ταχτσίδης κλπ.

Ενστάσεις πιθανά έχουμε όλοι. Αν ο καθένας έφτιαχνε μία δική του λίστα θα είχαμε μερικά... εκατομμύρια διαφορετικές 23άδες. Κι εγώ πχ θα προτιμούσα τον Καράμπελα αντί του Τζαβέλλα. Νομίζω όμως πως το σκεπτικό του Φερνάντο (αυτός θα κριθεί στην τελική όχι εμείς) είναι σωστό.

Με εξαίρεση βέβαια το "ρίσκο" με τον Μήτρογλου, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του δεν ανέκαμψε αγωνιστικά. Αν δεν του "βγει" θα "κράζουμε" τον Σάντος, αν του "βγει" θα είναι και ο πρώτος μάγκας. Δική του η ζαριά...

2 σχόλια:

  1. Ο Σιόβας και οι τρεις Παπαδόπουλοι (Δημήτρης, Κυριάκος, Αβραάμ) ορθώς έμειναν εκτός. Στο δίλημμα Μήτρογλου - Κλάους η απάντηση δεν είναι εύκολη. Εάν βέβαια ο Μήτρογλου ήταν στην κατάσταση που βρισκόταν το φθινόπωρο δεν θα ετίθετο θέμα σύγκρισης. Ο Νίνης και ο Φορτούνης δεν έκαναν καλή σεζόν, δικαίως δεν κλήθηκαν. Ο Τζαβέλλας και ο Τζιόλης παίζουν με μέσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι ψάχνεις;