Υποκριτές!!!

Εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων αυτή που τελειώνει σήμερα και η χώρα μας εκπροσωπήθηκε με τέσσερις ομάδες. Στο Champions League, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό κι όταν παίζεις στην έδρα της πρωταθλήτριας Ισπανίας αυτό σημαίνει... game over! 

Στην Λευκορωσία ο ΠΑΟΚ "συνήλθε" στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο πήρε την νίκη. Στην Τρίπολη ο Αστέρας συνήλθε επίσης στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο τέρματα στο φινάλε "έσωσε" τον βαθμό κόντρα στην Μπεσίκτας, αλλά αποκλείσθηκε. 

Οι τρεις από τις τέσσερις Ελληνικές ομάδες (εξαίρεση του κανόνα ο Παναθηναϊκός) άργησαν να βρούνε ρυθμό και -πλην ΠΑΟΚ γιατί έπαιζε με ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας- το πλήρωσαν. Αυτά κάνουν οι άνευ λόγου και αιτίας (επιλεκτικές) διακοπές κυρία ΕΠΟ. Κατά τα άλλα σας ενδιαφέρει το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Υποκριτές!!!

1 σχόλιο:

  1. Σε συνέχεια των παραπάνω: τρία ματς χθες στην επανέναρξη της super league, μόλις δύο γκολ. Πέντε ομάδες έμειναν στο "μηδέν" και μόνο μία σκόραρε λόγω Ούμπιντες. Αν δεν υπήρχε κι ο Αργεντινός: όλα μηδέν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι ψάχνεις;