Καλώς ήρθες Σέρχιο

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών. Επιλογή που συγκεντρώνει περισσότερα θετικά από αρνητικά και -τολμώ να πω- η καλύτερη σε σχέση με τις υπόλοιπες περιπτώσεις που ακούσθηκαν για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. 

Κατ' αρχήν, η αγωνιστική του φιλοσοφία ταιριάζει "γάντι" με εκείνη της Εθνικής του Ρεχάγκελ και του Σάντος. Δεύτερον, κατέχει την Ελληνική κουλτούρα - νοοτροπία (με τα όποια θετικά ή αρνητικά της) και τρίτον πρόκειται για προπονητή με μεγάλη εμπειρία και διακρίσεις τόσο σε επίπεδο συλλόγων (εννέα τίτλοι στην Λατινική Αμερική), όσο και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. 

Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ηλικία του (διανύει το 71ο έτος), αλλά και ο Όττο μεγάλος ήρθε. Καλώς ήρθες Σέρχιο στην Εθνική μας, καλώς επέστρεψες στην δεύτερη πατρίδα σου (Ελλάδα). Προσπάθησε να επουλώσεις τις πληγές που άφησε η λαίλαπα Ρανιέρι. Μπορείς...

4 σχόλια:

  1. Συμφωνώ και με τον αρθρογράφο και με τον Kantharo. Εν συγκρίσει τουλάχιστον με όσους ακούσθηκαν για τον πάγκο της εθνικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε να έρθει καπάκι μετά τον Σάντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Μάλλον συντηρητική επιλογή, αλλά τηρουμένων των αναλογιών και δεδομένων των συνθηκών, δεν νομίζω ότι είχαμε καλύτερη επιλογή. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, ο χρόνος είναι ο μόνος κριτής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι ψάχνεις;