Ελευθερόπουλε είσαι offside

Απάντηση στην γραπτή δήλωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου
Απάντησε με γραπτή δήλωση ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στα όσα ειπώθηκαν για το όνομά του στην χθεσινή συνέντευξη τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη. Για την ακρίβεια, η μόνη αναφορά στον νεαρό προπονητή από πλευράς Μελισσανίδη ήταν η φράση: "Μήπως ξέρετε ποιος παράγοντας έπαιρνε τηλέφωνο για να βάλει προπονητή τον Ελευθερόπουλο στον Πανιώνιο και έλεγε θα πληρώσουμε τα μισά χρήματα;"!

Ερωτήσεις - απορίες:

- Είπε κάτι αναληθές; Το μη αποδεδειγμένο;

- Δεν σε "επέβαλε" ο Ολυμπιακός στον πάγκο του Πανιωνίου και μάλιστα σου πλήρωνε και το μισό συμβόλαιο;

- Τώρα σε έπιασε κρίση αξιοπρέπειας; Όταν γινόσουν ρεζίλι στο πανελλήνιο (τότε που βγήκαν στην δημοσιότητα οι συνομιλίες, δηλαδή) ήταν όλα καλά; Δεν έχριζε η περίπτωση κάποιας ανακοίνωσης για να "καθαρίσει" το όνομά σου; Ήξερα για επιλεκτική μνήμη, για επιλεκτική αξιοπρέπεια πρώτη φορά ακούω...

Σχόλια σε σημεία της γραπτής δήλωσης:

* «Σε αυτή την συνομιλία, ο οικονομικός διευθυντής του Πανιωνίου, ο κύριος Σουφλέρης, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα, λέει, ότι σκέφτονται να με προσλάβουν ως προπονητή. Και το λέει σε εκπρόσωπο της ομάδας που μεγάλωσα και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, στον κύριο Βρέντζο, ο οποίος απαντάει ότι συμφωνεί με αυτή την επιλογή την οποία μάλιστα θέλει να στηρίξει, επειδή θεωρεί ότι είμαι από τους ελάχιστους της νέας γενιάς των Ελλήνων προπονητών που θα μπορούσε κάποια στιγμή να καθίσει, ακόμα και στον πάγκο του Ολυμπιακού.»

Wrong answer!!! Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες συνομιλίες ο Πανιώνιος ήθελε τον Δερμιτζάκη για προπονητή, ΟΧΙ εσένα. Ο Σουφλέρης σε χαρακτηρίζει άπειρο για την super league ("απλά επειδή δεν έχει εμπειρία") και δεν είναι σίγουρος αν είσαι καλός προπονητής ("δεν ξέρω αν είναι καλός ή όχι").

* «Όσον αφορά στην ουσία της συνομιλίας, σε όλες τις ομάδες του πλανήτη, συνηθίζεται να προηγούνται της πρόσληψης ενός προπονητή, συζητήσεις των παραγόντων με άλλους παράγοντες, με μάνατζερ και με ποδοσφαιριστές για την καλύτερη δυνατή συλλογή πληροφοριών και για την διαμόρφωση μιας όσο το δυνατόν πληρέστερης εικόνας.»

Δηλαδή μας λες ότι (πχ) η Manchester United επιβάλει στην (πχ) Newcastle ποιον προπονητή θα πάρει και μάλιστα πληρώνει και το μισό του συμβόλαιο! (Όλα αυτά στα κρυφά βέβαια!) Έχεις δίκιο Δημήτρη παντού γίνονται αυτά, σύνηθες το φαινόμενο!!!

* «Η τελευταία έρευνα για τα πρωταθλήματα όλου του κόσμου, έδειξε ότι φέτος είμαστε στην τελευταία θέση. Μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι κύριοι. Ο ασθενής, είναι κλινικά νεκρός.»

Σε αυτό πάντως δεν φταίει η συνέντευξη τύπου του Μελισσανίδη, αλλά οι πράξεις κάποιου άλλου για τις οποίες δεν λες κουβέντα. Γιατί; Αυτό δεν είναι "ύψιστη μορφή γκεμπελισμού";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι ψάχνεις;